Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΟΦΝΣ: Ανακοίνωση προς τους ενδιαφερόμενους για το Παγκόσμιο Παράκτιας Κωπηλασίας



Ενόψει της διεξαγωγής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας 2014 στην Θεσσαλονίκη τον προσεχή Οκτώβριο από 16-19 Οκτωβρίου, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους Έλληνες κωπηλάτες και κωπηλάτριες τα ακόλουθα:

1. Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής μέσω των σωματείων που ανήκουν οι αθλητές του πληρώματος, προς την ΕΚΟΦΝΣ: Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα έγγραφα που πρέπει να συμπληρωθούν και αποσταλούν στην ομοσπονδία μας, ήτοι:
ENTRY FORM (.pdf) BIOGRAPHIC FORM (.pdf) COMMITMENT (.pdf)

2. Ενοικίαση σκαφών: με αίτημα μέσω της ιστοσελίδας των αγώνων ΕΔΩ το συντομότερο δυνατόν καθώς τα σκάφη που υπολείπονται είναι λίγα

3. Αγορά σκαφών: Υπενθυμίζουμε στα Σωματεία μας ότι για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει η δυνατότητα αγοράς σκαφών Παράκτιας κωπηλασίας της εταιρείας EURODIFFUSIONS σε ειδικές τιμές λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου στη χώρα μας και με εξοικονόμηση των εξόδων μεταφοράς αφού αυτή θα καλυφθεί από την Οργανωτική Επιτροπή.

Παρακαλούμε δείτε τον αναλυτικό πίνακα:

ΤΥΠΟΣ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΙΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ
Υ18: 1Χ 1988€ 1690€
Υ25: 2Χ 4186€ 3559€
Χ35: 4Χ 9129€ 7760€

Παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε αναγκαία διευκρίνιση και ευελπιστούμε στη μεγαλύτερη δυνατή Ελληνική συμμετοχή σε αυτή την νέα και δυναμικά ανερχόμενη μορφή της Κωπηλασίας που ταιριάζει ιδιαίτερα σε χώρες σαν την δική μας λόγω της εξαιρετικά μεγάλης έκτασης των ακτογραμμών μας.

Με κωπηλατικούς χαιρετισμούς,

Δεν υπάρχουν σχόλια: