Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Διασυλλογικοί και πάλι


Μετά τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, διεθνείς και εγχώριες και με την προσοχή στραμμένη στο Βαλκανικό που θα διεξαχθεί στη Βοσνία το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν και πάλι οι Διασυλλογικοί αγώνες που διοργανώνουν οι Όμιλοι της χώρας μας, δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Την αρχή κάνει το Ναυτικό Περιβαλλοντικό Σωματείου Πεθελινού, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, με τους ετήσιους αγώνες του "Κύπελλο Δήμου Εμμανουήλ Παππά", στη λίμνη του Πεθελινού. Τα αγωνίσματα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι στις κατηγορίες Αρχαρίων Παίδων-Κορασίδων (1Χ, 2Χ), Παίδων-Κορασίδων (1Χ, 2Χ και Π4Χ) και ένα αγώνισμα (2Χ) Νεανίδων.
Στον παρακάτω σύνδεσμο η προκήρυξη
Διασυλλογικοί Αγώνες ΝΑ.ΠΕ.Σ.Πεθελινού

Την επόμενη Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, διασυλλογικούς αγώνες στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Οι κατηγορίες που θα αγωνιστούν είναι Αρχαρίων, Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων.
Στον παρακάτω σύνδεσμο η προκήρυξη.
Διασυλλογικοί Αγώνες Ι.Ο.Θεσσαλονίκης

Στις 20 και 21 του ίδιου μήνα, θα διεξαχθούν στο Ρωμέικο Γιαλό της Λήμνου, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, το Δήμο Λήμνου και φυσικά της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας  και του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου, οι 13οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Κωπηλασίας. Αγωνίσματα και προκήρυξη δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα.

Στο τέλος του μήνα, στις 28, ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει, με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, την 22η διεθνή ρεγκάτα κωπηλασίας με την ονομασία "Ρεγκάτα Μεγάλου Αλεξάνδρου"
Διασυλλογικοί Αγώνες Ν.Ο.Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: