Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Δώδεκα κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. πήραν «εισιτήριο» για το Βαλκανικό Πρωτ/μα

Θα στελεχώσουν το ένα τρίτο της Ελληνικής Εθνικής αποστολής


Τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών από κάθε άλλο σωματείο της χώρας μας προσφέρει κάθε χρόνο ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων για την επάνδρωση των αποστολών της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας που συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις του αθλήματος.
Αυτό θα συμβεί και με το επικείμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, καθώς από τους 36 κωπηλάτες που θα συγκροτήσουν την ελληνική αποστολή το ένα τρίτο, 12 δηλαδή αθλητές, θα προέλθουν από το δυναμικό του Ν.Ο.Ι.!
Οι Αγώνες Αξιολόγησης για την επιλογή της ομάδας που θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο στη λίμνη της Καστοριάς και οι Γιαννιώτες κωπηλάτες
πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις. Ως αποτέλεσμα, από τα 21 άτομα που αποτελούσαν την ομάδα του Ν.Ο.Ι. τα 12 επιλέχθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές για το Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι.
Αναλυτικά, το «εισιτήριο» για το Βαλκανικό πήραν οι εξής αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων: Γιάννης Ζήσης, Ξανθή Κολτσίδα, Κατερίνα Ζέρβα, Βάσια Ζυγούρα, Αμαλία Τσιάβου, Κώστας Μάντζιος, Νίκος Βλάχος, Χρήστος Παπαδημητρίου, Κώστας Βαρδάκας, Σπύρος Αντώνης, Θανάσης Νταλαμάγκας και Αλέξανδρος Μπούγιας.

Ο Θύμιος Βλάχος
Την ικανοποίησή του για τις προκρίσεις τόσων αθλητών του Ομίλου στη Βαλκανιάδα εξέφρασε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής τεχνικός του Ν.Ο.Ι. κ. Θύμιος Βλάχος. «Όλη η ομάδα μας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στις δοκιμασίες της Καστοριάς για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα και δίκαια οι αθλητές μας θα στελεχώσουν, όπως πάντα, το ένα τρίτο της Εθνικής Ομάδας που θα λάβει μέρος στη διοργάνωση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και αναμένουμε επιτυχίες στο Βελιγράδι», τόνισε χαρακτηριστικά.
Οι δώδεκα αθλητές του Ν.Ο.Ι. που θα αγωνιστούν στο Βαλκανικό παρέμειναν στην Καστοριά, προκειμένου να συμμετάσχουν σε προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής και θα αναχωρήσουν απευθείας για την Σερβία την επόμενη εβδομάδα.


Από το Γραφείο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Γιαννιώτες γιατί δεν στείλατε και κανένα αθλητή στην Κορέα; αφού είσαστε τόσο παικταράδες;

Ανώνυμος είπε...

Σωστός,μεχρι και ο πιο άσχετος κατάλαβε τι έγινε σε αυτές τις προκρισεις για το βαλκανικό,μια ζωη τα ίδια με τους Γιαννιώτες επειδη τυχαινει να εχουν πολλα παιδια νομιζουν οτι ειναι οι θεοί,αλλά Κορέα γιοκ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 8+ ΕΦΗΒΩΝ ΟΠΟΥ Ο ΝΟΙ ΥΠΕΣΤΕΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΒΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΙΣ ΚΟΡΕΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ <> ΝΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΒΟΛΙΩΤΑΚΙ ΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ ΠΑΠΑΚΙΑ ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Ακομα σας ποναει η 8+ παγουραδες

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΟΥΠΙ ΤΡΑΒΑΣ ΒΟΛΙΩΤΗ ΠΙΠΙΛΑΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

TO KATALABA ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ
ΤΖΑΜΠΑΖΗΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ
Ο ΑΙΩΝΟΒΙΟΣ ΣΤΑΜΝΟΣ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΟΒΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΙ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΣΤΟΥ ΕΦΗΒΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΣΤΡΑΒΑΔΙ ΘΑ ΦΑΣ ΨΙΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Επειδη εσεις δεν εχετε ατομα δεν σας φταει ο ΝΟΙ που βγαινει πολυνικης..Αντε τραβατε να παρετε καμια πρωτεινη να δυναμωσετε γιατι με την τεχνικη δεν το εχετε..Ενταξει χασαμε την 8+ και τι εγινε..!!

Ανώνυμος είπε...

GIATI H DIAMANTI DEN PHGE STIN KOREA?????? PISTEVO POS O NOI MPOREI NA EXEI PERISSOTEROUS ATHLITES STIS MIKROTERES KATHGORIES ALLA STHN KATHGORIA TIS DIAMANTI
YPARXEI KANENAS ATHLITIS POY NA SYNEXIZEI GIA NA
KATEVEI STIN KOREA?????

Ανώνυμος είπε...

Ειδαμε και τα Γιαννενα τι αθλητες βγαζουν!Εχουν την ευνοια γι'αυτο κουνιουνται,ασε που τωρα επεσε το μαγειρεμα της αρκουδας για το βαλκανικο,ζουνε μονο για το πανελληνιο.

Ανώνυμος είπε...


Έχετε πολύ θράσος να συγκρίνεστε με το ΝΟΙ ορισμένοι! Στους αγώνες ούτε εύνοιες υπάρχουν ούτε μαγειρέματα χωρούν! Όποιος τραβάει κουπί, παίρνει τις νίκες και ο ΝΟΙ αυτό κάνει τόσα χρόια τώρα! Θα μας τρελάννετε τελείως;

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν σχολιάζει κανείς αυτό που έγινε στην κατηγορία 1Χ παίδων το Σάββατο 23-8-13 στην Καστοριά?

Ανώνυμος είπε...

Γιατι τι εγινε?????

Ανώνυμος είπε...

Γιατι μονο εκει εγινε; Στις περισσοτερες κουρσες εγιναν μαγειρεματα...αλλα απο τα σχολια καταλαβαινω οτι ο κοσμος ξερει τι γινεται.. ας ξεκαβαλισουν λοιπον το καλαμι γιατι απο τεχνικης αποψης δεν ειναι οτι καλυτερο.....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟ ΑΛΟΓΟ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΝΟΜΠ ΚΑΙ ΨΗΛΟΜΥΤΕΣ !

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους τοσα χρονια δεν μιλουσε κανεις,ας κοιταξουν τους αθλητες τους που ο ενας βγαζει το ματι του αλλου,ολος ο χαμος τελικα πρεπει να εγινε για να διοργανωσουν καποιοι γονεις "ψωνια" εκδρομη στο Βελιγραδι!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ειπε κανεις οτι τα αλλα σωματεια δεν κανουν σοβαρη δουλεια..??η συζητηση ξεκινησε απο την ωρα που λετε οτι εγιναν μαγειρεματα για την επιλογη για το βαλκανικο πρωταθλημα..!!αναφερετε εστω και ενα παραδειγμα που περασε αθλητης του ΝΟΙ στο βαλκανικο χωρις να το αξιζει...γιατι αυτο λετε..!!και αμα βρειτε τηλεφωνηστε μου..!!

Ανώνυμος είπε...


Κάθε Σύλλογος έχει την αξία του και κάνει τη δουλειά του... Δεν είναι ωραίο όμως να αμφισβητεί κανείς με τέτοια προσβλητικά λόγια ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ν.Ο.Ι. που αποδεικνύει την αξία του εδώ και δεκαετίες! Αν δεν αξίζει τις νίκες, ας του το αποδείξουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καλύτερο μέτρο σύγκρισης...

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Όλα τα σωματεία
κάνουν απίστευτη δουλειά και παντα η δουλειά που κάνουν τα σωματεία αποδυ
κνύεται από το πανελλήνιο πρωτάθλημα
και φαίνεται αυτό αλλά μερικές φορές μπορεί να υπάρχουν στημένες φάσεις και αυτή είναι μεγάλη αδικία.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ - ΤΕΛΟΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΥ ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΤΟΤΕ ΓΤ ΔΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΟΙΜΟ??? ΓΤ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΝ ΕΧΟΥΝ!Γ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΕΣΥ ΒΟΛΙΩΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΝ 8+ ΕΦΗΒΩΝ ΘΑ ΤΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑ..

Ανώνυμος είπε...

τη συζήτησε την ξεκίνησε ο ίδιος ο Ν.Ο.Ι. που ξεκινάει το άρθρο τόσο απαξιωτικά για όλα τα άλλα σωματεία:"Τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών από κάθε άλλο σωματείο της χώρας μας .....από τους 36 κωπηλάτες.....το ένα τρίτο,12 δηλαδή αθλητές θα προέλθουν από το δυναμικό του Ν.Ο.Ι"κ.λ.π. και αυτό το υφάκι ανωτερότητας καικαι μόνιμης απαξίωσης των άλλων φαίνεται σε κάθε δελτίο τύπου.Φαντάζεστε η Σαλαμίνα να έβγενε και να δήλωνε ημισή αποστολή στο Παγκόσμιο Α-Γ είναι αθλητές μας, ή η Κατερίνη να δήλωνε τα περισσότερα μετάλλια φέτος από όλους τα πήρε αθλήτρια δική μας και όλοι οι όμιλοι μαζί δεν πήραν τόσα κ.λ.π. Νομίζω ότι τέτοιες δηλώσεις δεν ανταποκρίνονται στο αθλητικό πνεύμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο 3:53 ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ 6 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΥΓΕ!!!