Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

"Πρεσβευτές" της Ηπείρου οι κωπηλάτες


Πρεσβευτές της Ηπείρου θα αποτελέσουν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 που θα γίνουν στο Λονδίνο, οι Ηπειρώτες πρωταθλητές κωπηλασίας που έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.
Τη σχετική πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού - Πολιτισμού κ. Παντελή Κολόκα, έκανε δεκτή το Περιφερειακό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση και πλέον σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιο για θέματα Τουρισμού, κ. Στράτο Ιωάννου, η σχετική δράση θα περιληφθεί στον σχεδιασμό για την Τουριστική Προβολή της Ηπείρου της νέας χρονιάς.
Ήδη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Κολόκας, - με την ένθερμη στήριξη του Περιφερειάρχη - έχει έλθει σε επαφή με τους πρωταθλητές Κωπηλασίας, ενώ το ίδιο θα γίνει και με όσους αθλητές – τριες ανήκουν σε σωματεία της Ηπείρου και εξασφαλίσουν και αυτοί στη συνέχεια την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Σε δήλωσή του ο κ. Π. Κολόκας, υπογραμμίζει ότι «με τον τρόπο αυτό, αφενός θα στηριχτούν οικονομικά και ηθικά οι προσπάθειες των αθλητών-τριων που θα εκπροσωπήσουν την πατρίδα μας και αφετέρου θα γίνει μια οργανωμένη και συλλογική προσπάθεια τουριστικής προβολής της Ηπείρου, αλλά και των αθλημάτων τους. Μετά την προέγκριση του Περιφερειακού Συμβουλίου, προχωράμε στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση, της πρωτοπόρου για τα Ηπειρωτικά δεδομένα, πρωτοβουλίας».

Πηγή: sportsioannina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: